Kom igen, skriv!

Ursäkta den dåliga uppdateringen! Men vi har tyvärr inte fått in några mail ifrån er läsare, vi behöver verk för att få denna bloggen att fungera! Vi behöver eran tallang, eran visdom och era ord för att få detta att fungera. Vi gör detta just för er! För eran passion, finns det verkligen ingen där ute som vill dela med sig av det! kom igen, skriv! Skriv dåligt, skriv bra, skriv ledsamt, skriv glatt, skriv, bara skriv. Det spelar ingen roll hur reslutatet blir, så länge ni har försökt och åstakommit något. Ni kanske har någon gammal uppsatts, någon gammal svenska berättelse som ni blev nöjda med, skicka in den! Alla bidrag räknas, alla kommer upp (de som följer våra regler), alla blir länkade, alla blir lästa! Kom igen nu, skicka in!När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig

Källa: Nalle Puh


Kommentarer
Postat av: LIENE

Intressant blogg:)

har tyvärr inga noveller att ge till er just nu men kanske med tiden, jag skriver ganska mycket, fast med långa uppehåll.

2009-10-23 @ 06:28:09
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Erika

En otroligt intressant blogg! Skriver mycket men tyvärr bara romaner - är dålig på att skriva noveller. Har dock skrivit en novell - skrev den på skoj till min kompis Karins tjugoårsdag. Är det okej om jag skickar den? :)

2009-10-23 @ 13:31:57
URL: http://priggles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback